Create a legacy

Met zo’n 36.000 werknemers wereldwijd en een omzet van 4.2 miljard euro is Arcadis één van de vijf grootste ontwerp- en adviesbureaus ter wereld. Met onze klanten werken we aan uiterst duurzame en vernieuwende projecten met een sterke focus op digital die bijdragen aan een betere levenskwaliteit.
Dit kan gaan van stadsontwikkelingsprojecten, het ontwerpen van energieneutrale gebouwen, het opmaken van mobiliteitsplannen en milieueffectenrapporten tot het strategisch nadenken over thema’s zoals energietransitie, asset management en circulair bouwen.


In België zijn meer dan 900 Arcadianen actief in onze drie business areas: Resilience, Places en Mobility. Onze mensen werken vanuit één van onze 6 kantoren, op de werf, bij de klant of van thuis uit aan een betere leefwereld.


Dacht jij al aan een duurzame carrière bij Arcadis?

Het leven bij Arcadis

Persoonlijke ontwikkeling bij Arcadis
Digitale innovatie in wegenbeheer

What it's like to work with us

"Ik ben meteen na mijn studies bij Arcadis gestart als projectingenieur. Door mee te kunnen werken aan unieke infrstructuurprojecten zoals de Brusselse metro en het Gewestelijk ExpresNet, heb ik me sterk kunnen ontwikkelen. Bovendien maakt Arcadis er een erezaak van om zich over elke medewerker te ontfermen. Ook al maak je deel uit van een groot en internationaal bedrijf, toch is elke Arcadiaan belangrijk. Iets dat in deze bijzondere periode extra deugd doet."
Florian Di Giovanni
Project Engineer
img1
"Ik grijp alle kansen die Arcadis me biedt om mezelf te ontplooien. Zo nam ik deel aan Expedition DNA, ging ik voor Global Shapers naar Boston en nam ik deel aan het Imagineers-programma voor juniors. Ik ontwikkelde zo leiderschapskwaliteiten en bouwde al een sterk internationaal netwerk uit."
Nicolas Soenens
Projectleider
"Wist je dat er 22 nationaliteiten werken bij Arcadis in België? Enkele jaren geleden kreeg ik zelf de kans om vanuit Spanje naar hier te verhuizen. Vanaf de eerste dag namen mijn collega's me mee in de lokale activiteiten en lieten me kennismaken met nieuwe tradities. Het heeft me de "People First" filosofie nog beter doen begrijpen en ik heb zoveel getalenteerde collega's met verschillende achtergronden ontmoet."
Andrea Trincado Fernández
Project & BIM Engineer

Talent Community

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en opportuniteiten? Schrijf je dan hier in voor onze talent community!