Hero-Banner_Belgie.jpg

Start je carrière bij Arcadis

Zin om écht impact te maken met je job en meteen in de praktijk te starten? Als jonge professional willen we je bij Arcadis alle kansen geven om je talenten te ontdekken en ze in te zetten op projecten die je liggen.


Arcadis is één van de vijf grootste internationale ontwerp- en ingenieursbureaus. Met wereldwijd 36.000 collega’s, waarvan een 1000-tal in België, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op gebied van gebouwen, infrastructuur en milieu. We staan onze klanten – industrie, overheden, steden, aannemers, projectontwikkelaars, financiële instellingen en bedrijven – bij op zowel strategisch niveau als bij de uitvoering van hun projecten.


Werk je graag aan de ontwerp- en designkant van projecten of richt je je liever op de uitvoering ervan? Onze Talent Recruiters zoeken graag met jou naar een job die bij je past.

Starters

Jij bent net afgestudeerd en klaar om erin te vliegen? Bij Arcadis kan je als jonge professional in verschillende disciplines starten als consultant, expert, projectingenieur of assistent projectleider.

 

We helpen je op weg!

Je krijgt een buddy of mentor toegewezen die klaarstaat voor al jouw vragen. Op onze Welcome Day laten we jou helemaal thuis voelen bij Arcadis.

Stage en afstuderen

Zoek jij een boeiende stageplek? Kom bij ons ervaring opdoen en werk mee aan uitdagende projecten. Geen ‘saai’ bureauwerk, maar echte praktijkervaring waaruit je veel zal bijleren. 

 

Wil je Arcadis eerst wat beter leren kennen? 

Vind ons op jobbeurzen, ontmoet onze experten tijdens Terra Arcadia of loop letterlijk eens binnen voor een hapje, drankje en babbel tijdens de Student Walk-In Days. Alle data vind je terug in onze event kalender.

Maak kennis met ons bedrijf en onze mensen

Ontmoet Arcadianen

Benieuwd hoe het is om bij Arcadis te werken? Onze collega’s vertellen over hun loopbaan.

Bekijk onze projecten

Onze projecten situeren zich in verschillende domeinen, van infrastructuur en bouw tot pure engineering en milieustudies.

Ontdek onze passie

Duurzaamheid zit in ons DNA. Lees meer over hoe we dit toepassen in ons dagelijks werk.

Events voor studenten en starters

Agenda 2023 – 2024

Jobbeurs

16 februari - Engineer Plaza

De Fitlink, Diepenbeek

Jobbeurs

22 februari - Bouwkundebeurs Poutrix

Gent

Jobbeurs

23 februari - Sector Night VTK Leuven

Leuven

Jobbeurs

27 februari - Jobbeurs VTK Gent

Gent

Jobbeurs

5 maart - Jobbeurs / Thomas More / KU Leuven - Campus De Nayer

Sint-Katelijne-Waver

Jobbeurs

6 maart - Jobbeurs Vlaams Levenstechnische Kring (VLK) - Biosience Engineering Career Event

Gent

Jobbeurs

7 maart - Jobbeurs Hermes

Gent

Jobbeurs

14 maart - Jobbeurs VTK Leuven

Leuven

Jobbeurs

20 maart - Jobbeurs Ingenium

Antwerp

Jobbeurs

21 maart - Jobbeurs Leuvense Bioingenieurskring

Leuven

Arcadis evenement

28 maart - Student Walk Inn

Een informele avond waarop je kan binnenwandelen en weer vertrekken wanneer je wilt. Als student of pas afgestudeerde is dit de uitgelezen kans om Arcadis te leren kennen, no strings attached. Kom praten met onze ingenieurs en andere experts, stel vragen en kijk rond. Een hapje en drankje kunnen op zo’n avond uiteraard niet ontbreken.

 

Locatie: ons kantoor in Berchem (Borsbeeksebrug 22, 2600 Berchem)

Arcadis evenement

2024 november – Terra Arcadia

Tijdens deze dag krijg je als laatstejaarsstudent Bouwkunde of Ingenieur de kans om het reilen en zeilen bij een internationaal ingenieursbureau vanop de eerste rij te ontdekken en al je vragen te stellen aan onze experten. Enkel via inschrijving.

 

Locatie: ons kantoor in Berchem (Borsbeeksebrug 22, 2600 Berchem)

What it's like to work with us

Talent Community

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures die voor jou interessant kunnen zijn? Schrijf je dan in bij onze talent community!

Current Opportunities