Werken bij Arcadis

Said Azzouzi
Hoofd Adviesgroep Waterbouwkunde

"Omdat ik pas op mijn 18de naar Nederland kwam had ik wel meer moeite met colleges volgen, dictaten doorgronden, rapporten schrijven en presentaties geven. Maar loon naar werken geldt ook voor mij en leidde mij naar deze mooie functie als afdelingshoofd bij een wereldbedrijf. Samen met 60 collega’s werk ik aan de mooiste waterbouwprojecten."

Blogs:
Wat zijn de zeven vinkjes van een ingenieur

Rosilena Grin-Gomes De Deus
Electrical Design Engineer

"Ik werk op de afdeling energiesystemen vooral aan simulatiestudies voor het optimaliseren van tractie-energievoorziening. Dat is het netwerk van bovenleidingen en onderstations (elektriciteitshuisjes) langs het spoor. Daarvoor is innovatie nodig. Ik vind het leuk om daarmee te puzzelen en voor een probleem een oplossing te zoeken, waarmee we per saldo de energietransitie versnellen."

Blogs:
Als Braziliaanse, vrouwelijke engineer meewerken aan de energietransitie

Ilona Kemeling
Senior Data Consultant

"Ik word echt gedreven door mijn werkveld en de kennis die ik daarover heb. En ik wil ook voortdurend leren over het onderwerp zelf. Dat herken ik ook bij mijn collega’s en dat maakt het werk hartstikke leuk."
Ilona helpt collega’s en klanten in het meer datagedreven werken, bijvoorbeeld via Digital Twins.

Blogs:
Digital Twins: een waardevol onderdeel van onze aanpak

Robbin Wesstein

Waterbouwkundig Adviseur

"Je bent bij Arcadis onwijs vrij in het doen van projecten die je leuk vindt.
Dus als je aangeeft waar je interesse ligt, is Arcadis bereid om te zoeken naar projecten die ook bij jou passen. Ik krijg energie van projecten waarbij Nederland echt een stukje mooier en veiliger wordt. Zoals bijvoorbeeld de Afsluitdijk. Die zijn we nu aan het opknappen om weer toekomstbestendig te zijn voor de komende honderd jaar."

Blogs:
Stevinschutsluizen bij Den Oever: 90 jaar jong en in topconditie
Werken aan je ontwikkeling tijdens Arcadis Imagineers

Arcadis Geotechniekdag heeft een waterbouwkundig tintje


Dennis Iseger

Adviseur Energie & Klimaat

Dennis is een betrokken en bevlogen duurzaamheidsadviseur. Hij krijgt energie van complexe projecten met veel verschillende stakeholders en belangen en begrijpt de publieke en private belangen die spelen bij de projecten. Hij is als geen ander in staat bruggen te bouwen en samen met partijen te komen tot vernieuwende oplossingen.

Blogs:
Dat zal wel een bedrijf zijn of zo
Wegbermen als innovatieve energiefabrieken

Heleen Withaar

Projectmanager en Adviseur Duurzaamheid

Heleen leerde Arcadis kennen tijdens de InHousedagen. Wat haar vooral aansprak, was hoe Arcadis duurzaamheid in haar visie en beleid meenam. "Dit merkte ik tijdens presentaties en verschillende gesprekken met Arcadianen. Niet omdat het moet, niet omdat het verkoopt, maar omdat ze er volledig achter staan en vanuit een intrensieke motivatie." Ondertussen werkt zij meer dan een jaar bij Arcadis. "Het door mij gevormde beeld over hoe het bedrijf omgaat met duurzaamheid, klopt helemaal."

Blogs:
Man of vrouw aan de top?
Die Arcadianen zijn ondertussen mijn collega’s

Een duurzaamheidsadvies is meer dan adviseren in isolatiemogelijkheden

Henke Pons

Strategisch Adviseur Informatiemanagement

"Wat mij een typische Arcadiaan maakt, is dat ik me vrij voel om te doen wat ik leuk vind. Ik heb de ruimte gehad om te ontwikkelen, ik heb de ruimte gehad om te ontdekken wat ik leuk vind en ook de ruimte gehad om dat vervolgens te gaan doen. Dus die ondernemerschap en die vrijheid, die twee dingen, dat vind ik heel prettig. Dat vind ik wel typisch Arcadis."

Blogs:
Roodkapje redt cruciaal informatiesysteem

Gertjan Bloemberg

Senior projectleider Energie

"Mooi om een technisch steentje bij te dragen aan de noodzakelijke energietransitie. Samen met een multidisciplinair team ondersteun ik regionale netbeheerders en TenneT. We maken detail- en uitvoeringsontwerpen voor capaciteitsuitbreiding van het stroomnetwerk. Bijvoorbeeld om nieuwe zonne- of windparken aan te sluiten. De elektrische knelpunten zijn voor mij een extra uitdaging."

Blogs:
Grootste 380 kV-gasgeïsoleerd station van TenneT komt in Maasbracht
Hoogspanningslijnen en – stations: “Kijk papa’s werk”

Brittany Croes

Design Engineer

Ik vind het belangrijk dat ik werk bij een bedrijf dat meewerkt en meedenkt om zoveel mogelijk over te stappen op duurzame energie. Als Design Engineer ontwerp ik bijvoorbeeld laadvoorzieningen voor zero-emissie bussen.
Samen met klanten en collega’s zoeken naar innovatieve oplossingen. Dit zijn vraagstukken die voor mij als engineer een leuke uitdaging zijn.

Blogs:
Dienstregeling naar de toekomst met zero-emissie bussen
Werken aan zero-emissie stadsbussen voor Amsterdam

Claudia Saes

Senior Process Engineer

Claudia werkt naast kantoor veel op locatie bij klanten. Ze ontwerpt en specificeert procesinstallaties in de voedingsmiddelenindustrie. Haar specialisatie ligt in het ontwerp van hygiënische- en reinigbare installaties. Ze streeft naar het verbeteren van de project engineeringsmethodieken om op een effectieve wijze tot een integraal ontwerp te komen.

Blogs:
Werken aan frites, melk en bier!
Even een frietje halen
Is dat moeilijk, een project doen?
Lastige technici