Said Azzouzi

Werken bij Arcadis

Debbie de Wagter -

Debbie de Wagter

Senior Projectleider en Vergunningenmanager

"Het werk van een milieuadviseur is nooit saai. Ik vind het leuk om met een mix aan klanten te werken uit industrie, semi-overheid en overheid. Ieder heeft zo zijn eigen manier van werken en denken. Wel veel schakelen, maar dat is heerlijk."

Blogs:

Dirk Brantjes

Adviseur Duurzaamheid

"Als duurzaamheidsadviseur probeer ik verborgen ambities aan te boren, te prikkelen en te motiveren om net een stapje meer te zetten dan de huidige wet- en regelgeving voorschrijven. Daarom is het van belang al in een vroeg stadium van het ontwerpproces met de opdrachtgever en ontwerpers te bepalen welke afwegingskaders er zijn om bijvoorbeeld de Milieuprestatie van het gebouw (MPG) positief te beïnvloeden."

Blogs:

Dirk Brantjes - Adviseur Duurzaamheid

Said Azzouzi

Hoofd Adviesgroep Waterbouwkunde

"Omdat ik pas op mijn 18de naar Nederland kwam had ik wel meer moeite met colleges volgen, dictaten doorgronden, rapporten schrijven en presentaties geven. Maar loon naar werken geldt ook voor mij en leidde mij naar deze mooie functie als afdelingshoofd bij een wereldbedrijf. Samen met 60 collega’s werk ik aan de mooiste waterbouwprojecten."

Blogs:

Rosilena Grin-Gomes De Deus

Electrical Design Engineer

"Ik werk op de afdeling energiesystemen vooral aan simulatiestudies voor het optimaliseren van tractie-energievoorziening. Dat is het netwerk van bovenleidingen en onderstations (elektriciteitshuisjes) langs het spoor. Daarvoor is innovatie nodig. Ik vind het leuk om daarmee te puzzelen en voor een probleem een oplossing te zoeken, waarmee we per saldo de energietransitie versnellen."

Blogs:

Ilona Kemeling

Senior Data Consultant

Diversity & Inclusion

"Ik word echt gedreven door mijn werkveld en de kennis die ik daarover heb. En ik wil ook voortdurend leren over het onderwerp zelf. Dat herken ik ook bij mijn collega’s en dat maakt het werk hartstikke leuk."

Ilona helpt collega’s en klanten in het meer datagedreven werken, bijvoorbeeld via Digital Twins.

Blogs:

Robbin Wesstein

Waterbouwkundig Adviseur

"Je bent bij Arcadis onwijs vrij in het doen van projecten die je leuk vindt.

Dus als je aangeeft waar je interesse ligt, is Arcadis bereid om te zoeken naar projecten die ook bij jou passen. Ik krijg energie van projecten waarbij Nederland echt een stukje mooier en veiliger wordt. Zoals bijvoorbeeld de Afsluitdijk. Die zijn we nu aan het opknappen om weer toekomstbestendig te zijn voor de komende honderd jaar."

Blogs:

Gertjan Bloemberg

Senior projectleider Energie

"Mooi om een technisch steentje bij te dragen aan de noodzakelijke energietransitie. Samen met een multidisciplinair team ondersteun ik regionale netbeheerders en TenneT. We maken detail- en uitvoeringsontwerpen voor capaciteitsuitbreiding van het stroomnetwerk. Bijvoorbeeld om nieuwe zonne- of windparken aan te sluiten. De elektrische knelpunten zijn voor mij een extra uitdaging."

Blogs:

Heleen Withaar

Projectmanager en Adviseur Duurzaamheid

Heleen leerde Arcadis kennen tijdens de InHousedagen. Wat haar vooral aansprak, was hoe Arcadis duurzaamheid in haar visie en beleid meenam. "Dit merkte ik tijdens presentaties en verschillende gesprekken met Arcadianen. Niet omdat het moet, niet omdat het verkoopt, maar omdat ze er volledig achter staan en vanuit een intrensieke motivatie." Ondertussen werkt zij meer dan een jaar bij Arcadis. "Het door mij gevormde beeld over hoe het bedrijf omgaat met duurzaamheid, klopt helemaal."

Blogs:

Brittany Croes

Design Engineer

Ik vind het belangrijk dat ik werk bij een bedrijf dat meewerkt en meedenkt om zoveel mogelijk over te stappen op duurzame energie. Als Design Engineer ontwerp ik bijvoorbeeld laadvoorzieningen voor zero-emissie bussen.

Samen met klanten en collega’s zoeken naar innovatieve oplossingen. Dit zijn vraagstukken die voor mij als engineer een leuke uitdaging zijn.

Blogs: