Create a legacy

Met zo’n 36.000 werknemers wereldwijd en een omzet van 4.2 miljard euro is Arcadis één van de vijf grootste ontwerp- en adviesbureaus ter wereld. Met onze klanten werken we aan uiterst duurzame en vernieuwende projecten die bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Dit kan gaan van stadsontwikkelingsprojecten, het ontwerpen van energieneutrale gebouwen, het opmaken van mobiliteitsplannen en milieueffectenrapporten tot het strategisch nadenken over thema’s zoals energietransitie, asset management en circulair bouwen.

In België zijn meer dan 900 Arcadianen actief in onze drie business areas: Resilience, Places en Mobility. Onze mensen werken vanuit één van onze 6 kantoren in België, op de werf, bij de klant of van thuis uit aan een betere leefwereld.

Dacht jij al aan een duurzame carrière bij Arcadis?

Maak kennis met Arcadis in België

Media player

Mogelijkheden voor starters

Heb je recent je diploma behaald, of studeer je binnenkort af? Arcadis is een uitstekende keuze om je loopbaan te starten! Verwacht je niet aan een flitsend startersprogramma met een ronkende naam… wij zetten liever in op een persoonlijk groeitraject en coaching op maat.

Ontdek hier wat we jou te bieden hebben.

Kom meer te weten

Werken bij Arcadis

Hoe het is om bij ons te werken

"Arcadis schept een omgeving waar het mogelijk is om met creativiteit & innovatief ondernemerschap de vele uitdagingen in de projecten aan te gaan. Elke dag opnieuw kan je rekenen op een getalenteerd internationaal team om samen het beste uit jezelf naar boven te halen zodat onze klanten het mooiste resultaat bekomen."
Hendrik Sabbe
Project Manager Infrastructuur
"Bij Arcadis krijg ik voldoende inspraak in de projecten waaraan ik wil werken. Ik sta in contact met klanten, aannemers en architecten en werk regelmatig op verplaatsing."
Jodie Buyle
Projectingenieur Brandveiligheid
​​​​​​​& Elektriciteit 
img1
"Flexibiliteit vind ik erg belangrijk.
Ik werk al jaren 80%. Een bewuste keuze om de balans tussen werk-en gezinsleven te verbeteren, en om mezelf een dag de tijd te gunnen me in tijdrovende hobby's te verliezen (meubelmaken en duurlopen). Zo blijf ik fris en gemotiveerd om in die vier dagen het beste van mezelf te geven."
Jordi De Smet
Project Engineer Green Buildings
img1
“Als pas afgestudeerde kreeg ik bij Arcadis meteen de kans om veel ervaring op te doen. Ik werk met verschillende collega’s samen, waardoor ik veel bijleer in mijn eigen vakgebied én daarbuiten.”
Niels Martin
Projectingenieur Brandveiligheid
​​​​​​​& Elektriciteit
“De technologie evolueert heel snel, de digitalisatie en verdere verduurzaming zorgen voor nieuwe en uitdagende projecten die we vaak van A tot Z opvolgen.”
Dirk Van daele
Senior Projectingenieur
img1
“Arcadis moedigde mij aan om een bijkomende opleiding voor veiligheidscoördinator te volgen en geeft me bovendien de vrijheid om het werk te combineren met mijn gezin dankzij flexibele werkuren.”
Ruben Remerie
Projectmanager / Health & Safety Coördinator

Talent Community

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en opportuniteiten? Schrijf je dan hier in voor onze talent community!