Met zo’n 36.000 werknemers wereldwijd en een omzet van 4.2 miljard euro is Arcadis één van de vijf grootste ontwerp- en adviesbureaus ter wereld. Met onze klanten werken we aan uiterst duurzame en vernieuwende projecten die bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Dit kan gaan van stadsontwikkelingsprojecten, het ontwerpen van energieneutrale gebouwen, het opmaken van mobiliteitsplannen en milieueffectenrapporten tot het strategisch nadenken over thema’s zoals energietransitie, asset management en circulair bouwen.

In België zijn meer dan 900 Arcadianen actief in onze drie business areas: Resilience, Places en Mobility. Onze mensen werken vanuit één van onze 6 kantoren in België, op de werf, bij de klant of van thuis uit aan een betere leefwereld.

Dacht jij al aan een duurzame carrière bij Arcadis?

Vind hier jouw nieuwe uitdaging

Maak kennis met Arcadis in België

Media player

Mogelijkheden voor starters

Heb je recent je diploma behaald, of studeer je binnenkort af? Arcadis is een uitstekende keuze om je loopbaan te starten! Verwacht je niet aan een flitsend startersprogramma met een ronkende naam… wij zetten liever in op een persoonlijk groeitraject en coaching op maat.

Ontdek hier wat we jou te bieden hebben.

Kom meer te weten

Werken bij Arcadis 

Donnell-Duncan
Donnell-Duncan
Donnell-Duncan
Donnell-Duncan
Donnell-Duncan